Hal-ász

Sziasztok. Egy kisérleti oldal.REmélem tetszeni fog .:)) Minnél többet gyertek, mert mindig picivel több dolog lesz az oldalon;)



2010 éves horoszkóp


horoszkóp, asztrológia, kos

KOS március 21.-április 20.

Igazán szerencsés évnek nézel elébe, ha a Kos jegy szülöttének mondhatod magad. Az év elején pártfogók és szponzorok egyengetik utadat, így érdemes minél előbb belefognod a karriered építésébe. Szerelmi ügyekben most a határozott fellépés és meggondoltság jellemez, így a törvényes kapcsolat okozza számodra a legnagyobb örömöt. Ha még nem vagy házas, ez az év elhozhatja a nagy Őt számodra, ha már törvényes kapcsolatban élsz, itt az ideje a közös tervek megvalósításának. Igazán szerencsés időszak júniusban kezdődik az életedben, ekkor bármibe fogsz, sikereket könyvelhetsz el.  

horoszkóp, asztrológia, bika 2010

BIKA április 21.- május 20.

Ebben az évben szinte kötelező életmódot váltanod, ha a Bika jegyben születtél. Ha elhanyagoltad egészségedet, most megtapasztalod ennek kellemetlen következményeit, ám azonnal meg is találod a gyógymódját a panaszoknak. A legfontosabb, hogy életritmusodba beilleszd a rendszeres testmozgást, és ez nem csak jobb közérzetet, de jobb külsőt is biztosít majd. Meglepődve tapasztalod az eredményeket, amik nem csak a hódítások terén, de még a karriered alakulásában is előnyödre válnak. Az év első negyedében kifejezetten szerencsésnek érezheted magad, mert szinte minden vágyad teljesülhet, ha Te is hozzájárulsz.

horoszkóp, asztrológia, ikrek, 2010

IKREK május 21.-június 21.

Ha az Ikrek jegy szülötte vagy, kicsit problémásabb évre számíthatsz a szokásosnál. Elsősorban a vállalkozásaid, kreatív tevékenységeid, és szerelmi ügyeid tekintetben kell nehézségekre, akadályokra számítani. Ám, ha tudod a titkot, nevezetesen azt, hogy a szabályok s törvények betartása ebben az évben a te életedet is megkönnyítik, akkor mindjárt egyszerűbb lehet a sorsod. Most a furfang helyett az alapos tájékozódás, és a következetesség a megoldás. Ha sikerül szétszórtságod összefogni, és nem hagysz befejezetlenül dolgokat, igazán szerencsés lehetsz, elsősorban a karriered építésében. Ebben még főnökeid is a segítségedre lesznek.

horoszkóp, asztrológia, rák, 2010

RÁK június 22.–július 22.

Mindig különös gonddal ügyelsz a család egységére, ha a Rák jegyében születtél. Ebben az évben azonban meg kell tapasztalnod, hogy nem minden alakulhat úgy, ahogy Te szeretnéd, és még a legjobb szándékod is tévútra vezethet, ha bele avatkozol szeretteid döntéseibe. A legnagyobb próbatétel számodra, hogy hagyd, hogy szeretteid elkövessék a saját hibáikat. Ezt az évet szenteld a spirituális fejlődésre, a tanulásra, és különböző kultúrák, vallások megismerésre. Ahányszor csak teheted, utazz külföldre, mert a személyes tapasztalások mindennél többet érnek, és ezzel lehetővé teszed családod számára, hogy érezzék a hiányodat.

horoszkóp, asztroógia, oroszlán, 2010

OROSZLÁN július 23.–augusztus 22.

Ha az Oroszlán jegyében születél, az idei évben kevesebbet utazol, mint szoktál. Üzleti ügyekben nehézségek, akadályok gátolnak a sikerekben, és ez júniusban keményen érinti anyagi helyzetedet is. Az életmódod megváltoztatása elkerülhetetlen feladat, de megedződsz a problémák megoldásában, és ez karriered alakulására kedvezően hat. Szerencsésnek elsősorban a banki ügyletek területén mondhatod magad, és érdemes párodat támogatni az anyagi fellendülésben, mert neked is az hozza a legnagyobb hasznot. Most, meg kell, tudod adni másoknak azt a tiszteletet, amit Te magad is elvársz.

horoszkóp, asztrológia, szűz, 2010

SZŰZ augusztus 23.–szeptember 22.

Anyagi nehézségek és ingatlannal kapcsolatos problémák okoznak fejfájást ebben az évben, ha a Szűz jegy szülöttének mondhatod magad. Tavasszal még az egészségedre is jobban kell ügyelned, mint máskor, és figyelj oda arra, ha egy jelentős testsúly csökkenés, nem szándékos fogyókúra eredménye, mert egy betegség tünete lehet. Párkapcsolat szempontjából azonban nagyon jól alakul az életed, és ha még nem találtad meg az igazit, akkor minden esélyed meg van erre. Ne húzódozz a szerelmed törvényesítésétől, engedd, hogy most mások gondoskodjanak a Te szükségleteidről.

horoszkóp, asztrológia, mérleg, 2010

MÉRLEG szeptember 23.-október 22.

A komoly feladatok, és nagy felelősségvállalások éve lesz a 2010-es, ha a Mérleg jegyében születtél. Minél előbb felismered, hogy a szabályok betartásával tudsz csak boldogulni, annál kevesebb problémád lesz. Ha vezető beosztással akarnak megbízni, vállald a feladatot akkor is, ha nem jár anyagi előnyökkel, mert ennek majd később tapasztalhatod a hasznát. Alakíts ki egy megfelelő életritmust, és igyekezz mindig a szerint alakítani a napod. Ebben az évben az adja meg a biztonságod, ha nem térsz el a bevált rutintól. Házi kedvenceidben is sok örömet lelsz az idén. „Szőrös gyerekedet” vidd bátran versenyekre, kiállításokra, mert nyerők az esélyeid. 

horoszkóp, asztrológia, skorpió, 2010

SKORPIÓ október 23.–november 21.

Eljött a Te időd, ha a Skorpió jegy szülöttének mondhatod magad. Ragyogó esélyeid vannak arra, már tavasztól, hogy elindíts egy jól működő vállalkozást. Elsősorban a kereskedelmi tevékenység tűnik gyümölcsözőnek, de bármilyen területen kísérletezel, kihozod belőle a maximumot. A szerelemben olyan szerencsés vagy, amit magad is alig akarsz elhinni, és jól teszed, ha féltékeny természetedet levetkőzöd, mert csak Te ronthatod el evvel saját boldogságodat. Ebben az évben érdemes lottóznod, vagy szerencsejátékot folytatnod, mert Fortuna pártfogoltja vagy.

 

horoszkóp, asztroógia, nyilas, 2010

NYILAS november 22.–december 20.

Baráti társaságod beszűkülését tapasztalhatod meg ebben az évben, ha a Nyilas jegyében születtél. Kevesebben vannak körülötted, mint eddig, és nem számíthatsz pártfogók támogatására, vagy protekcióra. Talán nem is nagy baj, hogy így alakulnak a dolgaid, mert ennek hatására több időt szentelhetsz családodnak. Most nagyon fontos számodra a kötődés rokonaidhoz, és elérkezett az idő, hogy olyan otthont alakíts ki magadnak, amilyenről mindig is álmodtál. A lehető legtöbb időt töltöd otthonodban, és ha teheted a munkád is otthonról végzed. Itt az ideje a régen tervezett családfakutatásnak is.

 

horoszkóp, asztrológia, bak, 2010

BAK december 21.–január 19.

Sorsdöntő fordulatot hozhat ez az év a karriered alakulásában, ha a Bak jegyben tartod a születésnapod. Elérkezett az ideje a fontos vizsgáknak, vagy annak, hogy átgondold, azt, hogy a munkádat mennyire tekinted a hivatásodnak is. Ebben az évben az a feladatod, hogy megtaláld életed célját és azt a feladatot, ami a legjobban illik hozzád. Nagyon szerencsés vagy mindenfajta kereskedelemben, üzletkötésben, és olyan területeken, ahol kamatoztathatod kifinomult intelligenciádat. Az idei évben sokat utazol, így jó, ha minél előbb beszerzed az ehhez szükséges, méltó közlekedési eszközt.

 

horoszkóp, asztrológia, vízöntő, 2010

VIZÖNTŐ január 20.–február 18.

Tanulmányaidban nehézségek adódhatnak az idén, ha a Vízöntő jegy szülötte vagy. Nem úszod meg a vizsgákat, ha nem vagy felkészülve, és még a bukás szégyenét is megtapasztalhatod. Külföldi utazást jobb, ha nem tervezel, mert legyőzhetetlen akadályok gördülhetnek eléd. A megoldást mindenben az alapos felkészülés jelentheti. Nagyon szerencsés vagy viszont anyagi ügyekben, tehát itt az ideje annak, hogy most egy kicsit a pénzzel is foglalkozz. Bátran vesd be kapcsolataidat, hogy bejuss a meghallgatásokra, mert a végeredményt, és sikert úgy is csak saját lehengerlő tehetségednek és képességeidnek köszönheted majd.

horoszkó, asztrológia, halak, 2010

HALAK február 19.–március 20.

Ez az év neked kedvez a leginkább, ha a Halak jegyének szülötte vagy. Most minden rejtett képességed felszínre tör, és ami eddig hátrány volt, az is előnyödre válik. Csak úgy ronthatod el a dolgod, ha nem cselekszel, és várod a sült galambot. Szánj egy hónapot arra, hogy kitaláld, mi az, ami boldoggá tenne, készíts terveket a megvalósításhoz, aztán februártól gőzerővel indulj, és váltsd valóra az álmaidat. Eközben azt tapasztalod majd, hogy körülötted megváltozik minden, barátok tűnnek el az életedből, és új barátok jönnek, látni fogod azt, hogy minden gyarapszik, amire igazán odafigyelsz.



Weblap látogatottság számláló:

Mai: 7
Tegnapi: 5
Heti: 46
Havi: 170
Össz.: 29 327

Látogatottság növelés
Oldal: 2010 éves horoszkóp
Hal-ász - © 2008 - 2024 - haljosda.hupont.hu

A HuPont.hu ingyen weboldal szerkesztő mindig ingyenes. A weboldal itt: Ingyen weboldal

ÁSZF | Adatvédelmi Nyilatkozat

X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »